Προϊόντα Τρούφας

Ελληνική Τρούφα

Δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το "Μαύρο Διαμάντι" της γαστρονομίας, αρωματικό και τραγανό, διακρίνεται για την απαράμιλλη γεύση και το άρωμά του. Αυτό το επιβλητικό άρωμα είναι πολύπλοκο, ρουστίκ όσο και διακριτικό, ισχυρό και με εξαιρετική επιμονή.


ΠΑΤΕ ΤΡΟΥΦΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 180γρ

Πληροφορίες Προϊόντος

MUSHROOM PRODUCTS "GREVENA"
Κατηγορία : ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΥΦΑΣ

Εκλεκτό πατέ με υπέροχη γεύση μαύρης τρούφας από τα ελληνικά βουνά. Το Πατέ με Μαύρη Τρούφα μπορεί να προστεθεί σε ζυμαρικά και ριζότο, σε σάλτσες, όπως και ψητά κρεατικά. Μπορούμε να το απολαύσουμε σε σάντουιτς ή σκέτο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, τεχνικές αρωματικές ύλες και συντηρητικά.180γρ

€8.99Επιπλέον Πληροφορίες

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Το δυνατό γαστρονομικό χαρακτηριστικό της τρούφας είναι η μυρωδιά , η οποία προέρχεται από μια ένωση που ονομάζεται «δις-methyltiomethane» , ένας αρωματικός υδρογονάνθρακας.
Αλλά η τρούφα εκτός από ιδιαίτερα αρώματα έχει υψηλή θρεπτική αξία όπως όλα τα μανιτάρια.
Οι Τρούφες περιέχουν 72% νερό, πολύ λίγο φυτικό λίπος (0.6%) ( ακόρεστα λίπη όπως το λινελαϊκό οξύ) και μια καλή ποσότητα πρωτεΐνης (8,6% επί νωπού βάρους). Οι πρωτεΐνες της είναι πλούσιες σε μεθειονίνη, κυστεΐνη, Λυσίνη και πολύ εύπεπτες.
Επίσης, είναι πλούσια σε μέταλλα (φωσφόρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, θείο, χλώριο, και σιλικόνη), και άλλες οργανικές ουσίες (αμινοξέα όπως αργινίνη που είναι ένα διουρητικό, και οργανικά οξέα όπως το νιτρικό, κιτρικό και μηλεϊνικό οξύ, αλβουμίνη και μαννίτης). Τέλος, περιέχουν επίσης διαιτητικές ίνες (7,6%), σημαντικές για το έντερο.