Μέλι

Μέλι

Το ελληνικό μέλι παράγεται μέσα στο ιδιαίτερο Ελληνικό ηλιόλουστο περιβάλλον, από μια τεράστια ποικιλία φυτών, δένδρων, λουλουδιών και υψομέτρων. Δεν είναι υπερβολικός ο ισχυρισμός πως η Ελλάδα παράγει το καλύτερο μέλι στον κόσμο. Η απίστευτα πλούσια χλωρίδα της χώρας προσφέρει στις μέλισσες τεράστια ποικιλία από άγρια ανθοφόρα φυτά, με τα οποία τρέφονται. Το ελληνικό μέλι είναι προϊόν ΠΟΠ, δηλαδή με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Η γεύση του, η υψηλή διατροφική του αξία, η πυκνότητα και το άρωμά του, κατατάσσουν το Ελληνικό Μέλι μεταξύ των καλύτερων μελών του κόσμου.


Βιολογικό Ελιξήριο

Πληροφορίες Προϊόντος

Βιολογικό Προϊόν"ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ" ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ
Κατηγορία : ΜΕΛΙ

Μοναδικό προϊόν φτιαγμένο από βιολογικό μέλι δάσους, γύρη και βασιλικό πολτό παραγωγής μας. Φρέσκο προϊόν, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται καθημερινά (1-2 κουταλάκια του γλυκού). Συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες του μελιού, της γύρης και του βασιλικού πολτού προσφέροντας στον ανθρώπινο οργανισμό τεράστια ωφέλεια. Μπορεί να καταναλωθεί από όλες τις ηλικίες. Εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό προϊόν. 360γρ

€22.00



Επιπλέον Πληροφορίες

Παραγόμενα σύμφωνα με τους κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με ετήσιους τακτικούς και έκτακτους ελέγχους από διάφορες ανεξάρτητες αρχές (Ε.Φ.Ε.Τ., κτηνιατρικής υπηρεσίας, πιστοποιητικού φορέα A Cert, υγειονομικής υπηρεσίας, εργαστηρίου μελισσοκομίας Α.Π.Θ., τμήμα εμπορίου, τμήμα μελισσοκομίας), διασφαλίζεται η απόλυτη και η συνεχή άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας.