Γλυκαντικά

Γλυκαντικά

Με τον όρο γλυκαντικές ουσίες ή γλυκαντικά, χαρακτηρίζονται πρόσθετες ουσίες φυσικής ή συνθετικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται, είτε για να προσδώσουν γλυκιά γεύση στα τρόφιμα, είτε ως επιτραπέζια γλυκαντικά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλος όγκος έρευνας για ανακάλυψη νέων γλυκαντικών ουσιών. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης σε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και θερμίδες, το φυτό στέβια και τα γλυκαντικά που προέρχονται από τα φύλλα του έχουν ιδιαίτερη ζήτηση τον τελευταίο καιρό.


La Mia Stevia σε 40 φακελάκια των 2γρ.

Πληροφορίες Προϊόντος

"ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ"
Κατηγορία : ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

Συσκευασία με ατομικούς φακελίσκους για να έχετε παντού μαζί σας τη La Mia Stevia! Κάθε φάκελος ισοδυναμεί με μια κουταλιά ζάχαρης! Ιδανική για καφέ και ροφήματα. Εξοικονομήστε χρήματα, προσθέστε το 1/3 της κουταλιάς La Mia Stevia και θα έχετε την ίδια γλύκα με 1 κουταλιά ζάχαρης! Από Ελληνικά Φύλλα στέβιας, που καλλιεργείται στην Φθιώτιδα! Δεν περιέχει θερμίδες! Συστατικά: Ερυθριτόλη, Γλυκοζίτες Στεβιόλης από Ελληνικά φύλλα στέβιας.

€7.00

Out of stock

Επιπλέον Πληροφορίες

Κατά την παραγωγή του προϊόντος, δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής γίνονται μόνο με νερό. Η εκχύλιση και η κρυσταλλοποίηση γίνονται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, σε πιστοποιημένη Βιομηχανική μονάδα της Ευρώπης.